• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite runda hästkrafter

  Jag tänkte blanda in lite andra hästkrafter i detta inlägg. Dessa hästkrafter är som ni vet mitt andra intresse (dock inte riktigt lika stort som hästarna, men det finns också där).
   
  Här ska ni få se något imponerande. En Volvo v70N med corvettemotor och dessutom målad som en snutbil (all in med blåljus och hela köret!).
   
  För att förstå hur sjukt mycket som är nerlagt på bilen vill jag tillägga att v70 är framhjulsdrivna original, men denna är bakhjulsdriven. (Den är för övrigt inte godkänd för allmän väg, därav att den faktiskt får se ut som en snutbil.)
   
   
   
   
   
  Tufft!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.