• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lägesuppdatering

  Hua. Trött! Efter att ha varit omkring barn hela morgonen och förmiddagen så tar huvudvärken ut sin rätt - eller? Vi tuffade upp till Jönköping och efter diverse ärenden tuffade vi ner igen. Jag fick ett samtal och ska på arbetsintervju på fredag. Nice! (Vad som är mindre nice är helt klart att det är en bra bit att åka bara för en intervju, så det lär ju kännas i plånboken, men nu ska vi inte va sådana!)
   
  Det blir alldeles strax mörkt och jag hinner inte hoppa med Pärlahäst idag. Det får bli imorgon istället. Idag blir det barbacka (<3<3<3) antingen bara Pärl eller även Storhäst. Vi får se hur mycket jag orkar. Det är inte hela världen om det blir någon extra vilodag för hennes del. Det blir ändå ingen tävlingsdebut på ett bra tag och dessutom om jag förblir arbetslös ett tag till (man vet ju aldrig?) så har jag gott om tid på mig att rida henne framöver. Så nej, jag tänker inte ta ut henne på någon ridtur om jag märker att jag somnar på Pärla.
   
  Egentligen har jag inget viktigt att informera om. Det är bara en liten bortförklaring att sitta här en stund för att få igång både hjärnverksamheten och kroppen igen. Sååå. hej så länge dårå!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.