• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Koll på läget

  Hästarna är ridna, alla utom mina alltså. Det gick bra med båda. Lillhingsten fick trampa runt inne i ridhuset för första gången någonsin och det fixade han bra.
   
  Nu återstår bara matlagning och tillhörande hushållssysslor, och därefter ska jag parkera mig i soffan tror jag. Nästa vecka går jag in i vecka fyra, av sex intensiva veckor, på AF-programmet. Jag ser ljuset i tunneln! Nejdå, men det känns bra att det ändå flyter på och så. Nästa vecka blir det återigen tidig uppstigning, men inte lika tidigt/alla dagar då jag inte rider mina de första dagarna eftersom de har fått en liten vila (mest för min egen skull).
   
   
  Just nu känner jag inte att jag har något mer att tillägga så jag säger bara: ha en mysig söndagskväll så hörs vi under morgondagen igen! :)


  Kommentarer
  Victoria

  SV: tack! Visst är han :D

  2013-02-03 @ 17:10:46 | URL: http://victoriahavelid.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.