• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb

  Så typiskt! Bara för att jag har skitont och kände att det skulle bli skönt att kunna ta det lugnt idag, efter hästarna då givetvis, så ringer de såklart och frågar om jag vill jobba. Jag tackar aldrig nej, så idag blir det alltså jobb. Jag måste ändå hoppas på att det inte är några lyft/komplicerade rörelsesätt, för även att det är bättre idag, så är det inte bra.
   
  I eftermiddag när jag har slutat ska jag (oavsett om jag klarar det eller inte) rida två av hästarna och såklart fixa stallet med allt det innebär.
   
  Så ser min dag ut. Jag ska ändå göra detta till en bra dag. Hejhej!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.