• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ibland undrar jag om jag är skadad.... Morr

  Hur länge har jag inte vetat, och satsat på, att Pärla ska vara redo att starta 2/3? Ganska länge. Minst hela året. MEN, som vanligt sitter tummen och jag anmäler inte.
   
  Igår kom jag på att "visstja, jag borde anmäla till tävlingen!" och detta gjorde jag klockan 18.55. Tror ni inte anmälningstiden gick ut kl 18.00?! Alltså. STÖRANDE SOM FAN. Men just denna gång klarade jag mig ändå, för det var ingen efteranmälningsavgift. Pfjuh! Men ändå. Jag måste fan lära mig att anmäla till tävlingen när jag ändå planerar... Det är inte kul att lägga dubbel avgift pga sådana enkla missar!
   
   
  Förhoppningsvis kanske jag har lärt mig den läxan nu...


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.