• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hur jag handlar

  Jag är ingen shopaholic - långt ifrån! Men som ni vet är min svaga punkt tradera. Där tappar jag all kontroll så nu har jag tvingat mig bojkotta den hemsidan. Jag tänkte i alla fall dra lite av hur det ser ut när jag handlar - för det är alltid efter samma princip:
   
  1. Prislappen.
  Prislappen styr allt; intresse för plagget eller vad det nu är, hur mycket jag vill ha det och om det blir ett köp eller inte. De få gångerna saker har kostat mycket har det verkilgen krävts från min sida att jag har behövt det VÄLDIGT mycket samt att pengarna finns - även om de egentligen inte var helt tänkta för ändamålet.
   
  Detsamma gäller även om jag ska köpa häst eller bil; billigast först är det som gäller bland alternativen.
   
  2. Utseende.
  Jag är jättekräsen vad gäller kläder. Det ska vara billigt, sitta bra och vara bekvämt. OM det väl är något jag kan tänka mig = det får t ex inte vara fjortisstämplat (uäk för bälte under tuttarna och kortkorta "linnen" som går ner över rumpan och tights/leggins - inte min stil någonstans!). De flesta plagg sitter bra på modellen/provdockan (annars skulle man inte visa intresse, right?) men så går man in i hytten och bara: *kräks* för det sitter inte bra, framhäver magen, sitter för hårt runt magen, hänger i röven, för tight runt armarna osv. Nej, då blir det tillbaka på galgen, omedelbums!
   
  3. Känslan.
  Ibland känner man att man verkligen behöver/vill ha något, och då är det svårt att släppa det och rätt som det är så står man där i kön. (Sen kommer ångesten efteråt... Hur kan man MÅ BRA av att shoppa?! Själv får jag som sagt ångest för att jag har gjort av med pengar - detsamma gäller vid tankning av bilen.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.