• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hur bränner man en ledig fredag bäst? På hästen!

  Imorgon är det fredag och leeeeedigt! Woho! Alltså, DEN KÄNSLAN! :D
   
  Det blir ridning för min del och det bästa av allt: lite sovmorgon (men ska ändå upp hyfsat) och ingen tidspress.
   
  Om jag orkar så ska jag hoppa med Aleccis (jag får passa mig så att jag inte säger för mycket...) men dessvärre har jag inga förväntningar då vi nu är nere på en "sådär" nivå vad gäller ridningen. Hon är väldigt, väldigt på och även om jag har kontroll på hastigheten, så är det ingen vidare koll på kroppen - hon är med andra ord olydigare än vad hon har varit och just nu är hon sprattlig och sådär. Det är lite tråkigt, men det är inget ovanligt att det går lite upp och ner. Hon är alltså spretig, ofta spänd ibland även stressad och inte särskilt mjuk eller ridbar, som hon var när vi var på "toppen" sist. Det blir ändå (OM det blir någon hoppning) spännande att se om jag har bättre koll på hastigheten när det finns hinder omkring oss. Spännande, spännande.
   
   
  Sen ska Pärla gå lugnt. Antingen promenad vid hand, eller uppsuttet. Inget avancerat, kroppen ska hinna återhämta sig och sedan går hon normala passa i helgen igen.
   
  Därefter ska även sista hästapållen ridas. Det kommer bli bra.
   
  Så ser min fredag ut vad gäller hästdelen. Sen vet både ni och jag att det inte alltid blir som jag planerar/tror/skriver, så vi avvaktar och ser helt enkelt vad fredagen har att bjuda på.
   
  Resten av dagen, framför allt kvällen, vet vi vad som INTE kommer hända iaf - och det är festligheter. Haha, det finns nog ingen som ogillar allt vad fest heter mer än jag. Däremot kanske det blir "raggen på stan", vilket är desto trevligare. :)


  Kommentarer
  Ponnydressyr - Vinn ett Amigo fleecetäcke!

  Hej! Vill du vara med i våran bloggtävling där du kan vinna ett Amigo fleecetäcke i valfri färg och storlek? :)
  http://ponnydressyr.se/2013/february/vinn-ett-fleecetacke-fran-amigo.html#comment

  Svar: Klart jag är med :):)
  vinna.blogg.se

  2013-02-22 @ 14:30:01 | URL: http://ponnydressyr.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.