• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hjärtat

  Skrittar av hjärtat :)  Barbacka, en timme, i byn. Började med lite jogging och avslutade med mycket övergångar - fin häst!

  En kul grej jag har fått veta är att Mellonies ägare kommer och kollar den 2/3. Inte för att vi är med, utan för att det är en "slutuppgift" i grönt kort-kursen. Det råkade bara bli så att jag ska tävla Pärla då (avd b i förklassen) och det ska bli jättekul att få träffas igen! Nu ser jag fram emot första helgen i mars ännu mer. :)

  Dagens planer är att rida en häst till och därefter bege mig till hingsten.

  Vi hade förresten väldigt trevligt igår, med en spontan melodifestivalen, QX-gala och karaoke-kväll med några vänner. Jag spik nykter som vanligt men vrålade loss lika mycket ändå, haha.

  Nej nu ska jag återgå till verkligheten, så hörs vi senare igen. Bra dag!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.