• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hemma igen!

  Haha, alltså vi när vi hämtar bilar. Alltid idiotkörning och ska pressa jävlar. Men det är kul! 
   
  Hästarna idag då. Började med min stjärnhäst. Vi blandade tempo med övergångar och avbrott. Jäklar vad hon var på'at idag! Hon var skitpigg och det var jättekul. :D Mötte lite folk som sa snälla kommentarer men den roligaste var nog "Är han vild idag? :)". Haha, ja, inte långt ifrån vild iaf! Hela passet blev egentligen mycket hårdare än vad jag hade tänkt, och eftersom det fanns lite, lite snor i näsan när vi kom tillbaka så ska jag låta henne stå imorgon, igen. Blir väldigt mycket "av och på" kan man säga. Men jag vill verkligen ge hennes kropp tid för att återhämta sig. Hon är ju ändå 23 i år och kroppen tar mer och mer stryk av att gå hårt. Kondis har hon, så jag behöver inte oroa mig för den biten, sen att hon är i tjockaste laget. Det får jag helt enkelt leva med.
   
  Förr ville jag helst att hon skulle gå 7 dar i veckan, 30 dar i månaden och 365 dagar om året. Men numera känner jag att jag vill ge henne mycket vila och återhämtning. Så därför kommer det bli vila efter hårda pass och kanske till och med två vilodagar i veckan som standard.
   
  Aleccis reds barbacka och hon var fin! Hyfsat lugn faktiskt.
   
   
  Nu ska vi till sjön och köra, hejhej!


  Kommentarer
  emelie

  vilken fin bild :D

  2013-02-24 @ 00:08:33 | URL: http://mlieaxelsson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.