• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeriet

  Idag är alla ridna "normala" pass och det har inneburit 5,5 timmar i stallet. Skönt, då vet jag det framöver, och kan planera bättre om det är något som ska göras efteråt. Jag är riktigt beroende av att veta hur lång tid saker och ting tar, och även vad klockan är hela tiden. Det är viktigt för ett kontrollfreak!
   
  Pärlahäst var väl helt okej. Det tog några språng innan det blev bra. Vi kom lite för nära, och sen var det svårt att få höjd i sprången (kan iofs bero på underlaget = snö). Lagom tills hon kändes bra så var det såklart dags att avsluta.
   
  Red Aleccis sist och vad ska jag säga. Vi talar inte riktigt samma språk just nu. Hon är spänd som fan rent ut sagt och inget jag försöker med, hjälper? Vi skulle verkligen behöva några pass innanför fyra väggar, men det blir inget med det, tyvärr. Jag vet inte heller varför hon är så här spänd? Är det pga pälsen (fällning + sätta sommarpäls), har det hänt något i omgivningen eller är det jag som har gjort något? Jag har ingen aning... Trots spändhet, korta, sprattlande steg och en hård mun så hade vi en trevlig tur i vårsolen. Det var faktiskt jättemysigt!
   
   
  Haha, ful bild jag tog innan! "Censurerade" sista hästen och kolla vad muntra de andra båda ser ut, hahaha.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.