• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Häst är bäst

  Jag har funderat lite på hur jag ska lägga upp hästeriet i veckan. Vi har en del planer för helgen och därför vill jag ha gott samvete vad gäller hästarna och av den anledningen vill jag rida så mycket som möjligt nu i veckan. Men samtidigt får det inte bli för intensivt heller. Balansgång. Idag är återigen alla motinerade.
   
  Först tänkte jag att jag skulle hoppa med Pärla i helgen igen, precis som sist. Men sen kom jag på alla miljoner planer och eftersom det ska passa med vilodag osv så det fick helt enkelt bli idag. Först värmde vi upp genom att rida runt i byn. Hon var ganska på'at och svarade bra på det jag bad henne om. Sen hoppade vi - småhinder såklart, dock lite högre än sist då hon bara sparkar ner pinnarna annars, haha. Ett av dem var på samma höjd som sist och det sparkade hon ner gång på gång. Blä, haha. Lyft på fötterna, Pärlahäst! De andra gick bättre iaf. Vi var ute i en timme totalt. Imorgon ska hon få vila upp sin gamla kropp lite. :)
   
  Aleccis och jag red i skogen och i byn. Det var bättre idag än igår, men hon var väldigt sprattlig - och pigg, som vanligt. Jag gjorde mycket halter och ryggade en del, men hon blev bara piggare och piggare. EN gång lyckades jag få till galoppen, men oftast blev det kaninskutt och sprattel. Hon är en glad häst i alla fall och det är ju huvudsaken. Även vi var ute i en timme.
   


  Kommentarer
  Ponnydressyr - Sara

  Sv: Jaa skojar du? ;)

  2013-02-12 @ 22:50:02 | URL: http://ponnydressyr.se
  Jennifer

  Såå fint med stor bläs! Vad är det för ras på hästen? :)

  2013-02-15 @ 13:17:49 | URL: http://jennifersumar.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.