• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gröna ögon och model lab

  Det är jag, eller? Jo, men så var det va? Fast stylad och tillgjord...
  All I saw was my yellow horse in the kameralins.
   
   
   
   
   
  Model Lab (precis som alla andra..?). Är det inte konstigt hur bilder både kan vara till ens fördel (när man inte ser ut som själv) men även till ens nackdel (när man definitivt inte ser ut som sig själv - eller?)!
   
  Överst och underst är från model lab, den i mitten är någon webcam-bild någon gång när jag hade bytt till det smycket. Anledningen att jag tycker om den bilden, trots att den är halvdant redigerad i något värdelöst program, är att man ändå ser hur gröna ögon jag har. De är inte riktigt så mörka, men de är verkligen gröna. Inte blå, inte grå och definitivt inte röda - utan gröna. Jag blev förvånad själv när jag la märke till det för några år sedan. Rätt tufft faktiskt.
   
  Nejmen civilt ser jag mer ut typ... såhär:
   
   
  Eller såhär...
   
   
  Fast numera är det mer såhär:
   
   
   
  Vad som sen är "bra" eller inte bra, det beror på hur länge man ser på bilden, hahaha. Ju längre = alla är hemskare än hemskast. Jag vet inte, det kanske bara är jag som har svårt för bilder vilka jag är med på?


  Kommentarer
  Anonym

  YOU ARE BEAUTIFUL IN EVERY SINGLE WAY

  2013-02-06 @ 15:24:27


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.