• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • God afton.

  Hos tandis gick det finfint. Mycket beröm för välvårdade tänder och inga hål - lika skönt varje gång! :) Besiktninen av sambons bil gick sämre. Skiten gick inte igenom och det var sista ombesiktningen så nu blir det väl skräp istället...
   
  Jag har upptäckt en FANTASTISKT kul grej och den tänkte jag dela med mig av imorgon kväll. Snacka om kul överraskning för mig. :)
   
  Imorgon är jag "ledig" (hemuppgifter, som jag redan har gjort) och det står ridning av fyra hästar på schemat. Alla mina och alla andra - woho! Hoppas på vad som helst förutom slask. Klockan ringer skapligt och efter frukost blir det all in. Kul!
   
  Under morgondagen finns det inlägg utspridda, så bloggen lever sitt liv fullt ut medan jag andas frisk luft och motionerar.
   
  Nej men det blir en bra dag imorgon. Det allra bästa är att jag får sitta på mina älskade hästar igen. Vad vi hittar på vet jag inte just nu. Men det blir nog bra.
   


  Kommentarer
  Tove

  Sv: verkligen! Man vill ju kunna lita på det som står i annonsen, men det är ju väldigt svårt idag. Det handlar nästan mer om kontakter om man ska göra ett riktigt lyckat hästköp. Min ponny köpte jag direkt av uppfödarna och vi har fortfarande riktigt bra kontakt, han har dessutom varit där på sommarbete och det kallar jag bra service ;)

  2013-02-05 @ 21:25:10 | URL: http://granaryttarna.se
  Kajza

  Bloglovin byte? Kram

  2013-02-05 @ 21:26:17 | URL: http://kajzasfotostyle.blogg.se
  Friskey

  sv: ja men detsamma! Verkar vara alldeles för sällan man träffar på hästmänniskor med sunt tänk! :)

  2013-02-05 @ 22:11:01 | URL: http://friskey.weride.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.