• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En helt vanlig måndag

  Jag är nu inne på min näst sista måndag på "programmet" och vi blir bara fler och fler i den där gruppen. Det var trevligare när vi var 4-5 stycken för då kom man mycket "närmare" varandra och ja, det blev en bättre stämning. Nu blir det lite mer som en anonym grupp och stämningen blir inte alls lika god, även om den är långt ifrån otrevlig såklart. När man är färre vågar även de mer tystlåtna vara med och prata, men när det är en större grupp är det få som pratar mer och andra som gärna håller tyst. Detta är ändå den näst sista veckan och sedan är den biten avklarad. Då övergår det sedan till onsdagsträffar.
   
  Hästarna ska ridas, allihop. Det blir skogen, ängen och byn. Jag hoppas att jag hinner med så mycket som möjligt innan mörkret faller på, men för den skull kommer jag givetvis inte stressa. Aleccis blir sist ut, så hon kommer garanterat ridas i mörkret.
   
  Sen har jag inte så mycket andra planer, utan efter att disken har fått sig en omgång och även tvätten så ska jag roa mig med mina lilla dator.
   


  Kommentarer
  Malin

  Haha vad SÖT!

  2013-02-11 @ 14:59:27 | URL: http://teamlina.webblogg.se
  Ellen

  super söt katt unge!

  Kram!

  2013-02-11 @ 16:22:25 | URL: http://allakramartilldig.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.