• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En elefant balanserade...

  ...på en liten, liten spindeltrå-åd, et tyckte den va så intressant, så den gick och hämtade en annan elefant. [...] Trettiofyra elefanter balanserade, på en liten, liten spindeltrå-åd, det tyckte dem va så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant.
   
  Ja, det var så jag roade mig igår. Nytt rekord btw, mitt förra var till och med tjugosju. Fast jag tror att jag räknade dubbelt någon gång för jag tappade fokus (fokuserade på hästen istället - ajabaja! Hahaha). Ja, det är iaf ett tips om man ska vara lugn och inte tänka. Sjung en låt som aldrig kan ta slut - mycket effektivt!
   
   
   


  Kommentarer
  Malin

  Smart tips, får nog börja med det jag också ;)

  2013-02-14 @ 11:28:33 | URL: http://teamlina.webblogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.