• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens prövning:

  Jag glömde min mobiltelefon i lägenheten när jag åkte ut till stallet innan. Jag märkte det när jag klev ur bilen (det fattades något i fickan). En sekund var jag beredd på att åka och hämta den, haha men sen blev jag klokare. Men ni förstår väl paniken?! Damn, tur man inte är beroende... eller?
   
  Det enda jag tänkte på var (nästan) "fokusera på något annat, fokusera på något annat, fokusera på något annat". Om det gick bra? Njae, inte vid fram- och avskrittningen då den verkligen är min trogna vän. Men nu sitter jag här, och jag överlevde faktiskt. Men om jag ska vara helt ärlig så kommer jag göra allt i min makt för att det inte ska hända igen. OM jag kommer gå igenom alla fickor varje gång jag går hemifrån nu för tiden, haha.
   
  Här är han, min lilla fån-kompis.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.