• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bruna benlindor - check!

  Vi hoppade in på Biltema i Värnamo på hemvägen för att jag skulle köpa de där bruna lindorna jag nämnde här om dagen. De är jättemörka (mörkare än på bilden) men ärligt talat skiter jag i att nyanserna inte riktigt matchar. Oavsett nyanser är det ändå bättre med brunt än med ljusblått, ljusrosa, vita, grå eller gröna som är vad jag har sedan tidigare.
   
  Nu är outfiten komplett till lördag - woho, är man taggad eller?! :D (Ärligt talat har jag ändrat mig, så det blir en annan outfit än vad jag först tänkte. Och det är även en annan sak som jag inte har nämnt  - och som jag inte tänker yttra mig något om förrän det är helt bestämt  - och de båda grejerna hör ihop.)
   
   
   
   
  Någon som kan gissa vilket schabrak det blir? :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.