• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bloggskillnader

  Jag har den här bloggen (99% hästblogg) och det är den mer "seriösa" av dem båda. Men så har jag även en annan blogg som jag har haft sedan i sjuan (dvs typ åtta år i år, hahaha, shit inte konstigt att jag är blogg-skadad!). Jag vet inte vad jag ska kalla den, men den är rätt störd (haha). Det spårar ofta (oftare förr) ur där och den uppdateras inte dagligen. Det är mer en vardagsblogg eller egentligen en klago-blogg eller "har-du-tänkt-på-det-här-blogg". Men det jag skulle komma fram till är att där skriver jag inte ens ett inlägg om dagen och här blir det ofta runt 4-6 inlägg om dagen - men där har jag mer än dubbelt så mycket läsare? Jag vet inte vilka de är för de är tystare än musen men de håller uppenbarligen med mig i allt jag skriver just eftersom det aldrig är någon som har något att säga, tillägga eller kommentera. Lite större besökssiffror är det i alla fall, jämfört med här.
   
  www.nogg.se/jagheterjessica


  Kommentarer
  Tuuli Elmgren

  Fin blogg! Önskar dig en trevlig kväll (:

  2013-02-02 @ 21:29:57 | URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
  Hanna

  fin blogg! gör du bloglovinbyten? :)

  2013-02-02 @ 21:54:04 | URL: http://hannalovesture.blogg.se
  Ida

  SV: Jag har den i svart :)

  2013-02-03 @ 09:23:16 | URL: http://gartunarider.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.