• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Annan tävling på lördag

  Det blir ingen regional tävling i helgen, men istället skyndande jag mig att anmäla oss till klubbtävlingen här i närheten. Så vi kommer iaf ut och lyfter på fötterna lite! Det blir en start i pay and jumpen, 90 cm, och en start i LD.
   
  Bättre än inget, även om det inte är "kval-godkänt" då det bara är en klubbtävling. Egentligen skulle vi ha startat två gånger i den regionala; en LB på lördagen och en LB på söndagen. Men det blir som jag nämnde inget med det. (Inställd pga kvarka på anläggningen!) Klubbtävlingen är på lördag, och det ser jag och Pärlahäst fram emot!
   


  Kommentarer
  Stockholmsjenna

  Lycka till! :D

  2013-02-28 @ 19:05:32 | URL: http://stockholmsjenna.se
  Pauline

  ååå vad fina bilder i din header. I love it <3<3:)

  Kolal gärna in min blogg <3

  2013-02-28 @ 20:46:06 | URL: http://paulinehstliv.blogg.se
  Amanda Fängström Persson

  Hej, jag kunde inte missa din kommentar på Josefine Pehrons blogg och kände att jag måste tillrättavisa dig lite. Islandshästar är inte c-ponnys, de är hästar. De orkar bära upp till 100 kg (de flesta, bastanste klarar mer) och tar inte skada av det. De härstammar från Island som är otroligt karigt, kulligt och har en allmän tuff terräng för hästar. Så det finns en anledning till varför Islandshästar är HÄSTAR och inte PONNYS och varför de orkar bära mer. Nästa gång du ser en Islandshäst så kolla på hästen så kommer du se att den inte mår dåligt av att bära upp en tyngre ryttare. De märker ingen skillnad.

  over'n'out.

  2013-02-28 @ 23:26:08 | URL: http://amandafangstrom.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.