• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Andra planer och film på g!

  Äckligt trött på header och designen... Blä. Men så tryter först och främst kunskapen, men även bilderna. Jag har inga bilder?! Inga bra, inga färska, inga alls..? Får se vad jag hittar på, men tanken är att slänga upp något annat. *VAD SOM HELST*
   
  Nej, jag blev nog aldrig riktigt nöjd från början ens.
   
  Men jag vet inte när det blir. Inte idag i alla fall.
   
   
  Storhäst är inte heller nöjd, haha. Btw så är det förhoppningsvis en film på väg upp om en stund :)
   


  Kommentarer
  Anni

  Sv: haha! Men det är ju det som är det fina, att man tycker olika :D därför jag gillar din blogg. Förutom att du kör Volvo så verkar du vara en vettig människa med sunda åsikter. Och vi var ju faktiskt överens gällande det där inlägget du skrev om att man inte ska ta banklån för att köpa häst :D

  2013-02-18 @ 20:47:15 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.