• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis pillepill-hästen

  Igår när jag och Pärla kom tillbaka efter vår ridtur så gjorde jag som vanligt; tog av henne grejerna, borstade av henne, satte på täcket och ja, gjorde henne klar för hagen igen helt enkelt. Sadeln hängde jag över boxväggen.
   
  När jag pysslade om Pärla så hörde jag efter ett tag hur det skramlar och låter lite, så jag lyfte blicken och kollade bortåt. Då står Aleccis och vevar! Hon höll i ena kåpan (med munnen alltså) och stod sen och grejade/lyfte sadeln. Det var för övrigt sadelgjorden som skramlade. I samma sekund som jag såg det så sa jag "neeej" typ och så släppte hon. Det var tur för hon hade fått sadeln "ur kurs" och hade hon hållt på lite till så hade den ramlat i backen!
   
  Snacka om att det är en söt och rolig häst jag har fått tag i! Kvällsunderhållning <3
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.