• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis 22/2

   
  Det gick sådär. Som vanligt ser det nästan bättre ut(?) än det var och kändes. Det gick sjukt fort och varje gång vi hoppar känns det som vi är på ruta ett igen, även om jag också ser att vi faktiskt tar ministeg framåt för varje gång. Vi behöver mer markarbetsridning, helt klart. Bara att träna vidare!
   
  Det tråkiga när man filmar sig själv är att man inte vet när det slutar filmar - vilket egentligen inte har någon betydelse. Men det är tråkigt när man ska kolla och det bara blev 12 minuter, varav hälften av det är utan oss i bild. Jag fimar ju för att kunna se det "utifrån". Så det blev inte särskilt mycket material att lägga upp här heller.
   
  Hon vill inte hoppa i vänster varv. Vill inte. Orkar inte. Jag vet inte om det sitter i kroppen eller huvudet. För att ta reda på det måste vi stärka vänstergaloppen ännu mer för att utesluta att det beror på dålig ork. Så det blev några full fart -> tvärnit, där...
   
  Det positiva är att efter ett tjugotal meter har jag flertal gånger fått ner henne i kontroll men hon sticker något makalöst i sprången. Det negativa är att det duger inte. Jag märkte också att när jag la henne nära (vilket inte alltid var avsiktligt) så är hon så illa tvungen att hoppa uppåt, vilket innebär för det första fula språng, haha, men framför allt kontroll efteråt för då kan hon inte ta sats framåt i språnget.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.