• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • 4 horse day

  Pärla: Lite småseg när vi skrittade fram och hon "vaknade" inte förrän efter första galoppen. Sen var det både tryck, fart och glädje i henne! Vi hade kul och hon fick minsann kämpa på lite framåt idag. Jag stod i lätt sits hela tiden i galopperna. Fin häst, underbar energi och dagens bästa tur!
   
  Aleccis: Hon har blivit så jäkla pigg. Typ het. Det är nästan för mycket..? Så jao, jag har att göra med henne. Något som inte direkt underlättade var att jag frös fingrarna av mig. Vi hade inget toppass idag, men det blev bättre i slutet vilket ändå var godkänt. Fast det var knappt, haha. Imorgon blir det barbacka!
   
  De andra båda skötte sig mycket bra faktiskt. Jag är nöjd med dem, men Pärla var ändå mest bäst. ;)
   
  Checka in min FLYING PEARL, haha! <3
  Wroooom!
   


  Kommentarer
  Rebecka Fredriksson

  Haha jäklar, flyger verkligen! :D

  2013-02-20 @ 22:34:01 | URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.