• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad sa du att klockan var sa du?!

  Halv jävla ett, haha, hemskt är det att vakna sent! Men lekte ju med Annika hela dagen igår och så raggade vi på stan halva natten. (Inte ragga som i ragga - utan raggen i form av åka runt, runt och runt.) Var ju tvungen att köra nya bilen :)) En annan av mina bästa vänner var i sin tur ute på stan med en polare och åkte runt så vi dummade oss lite och gjorde high five varje gång vi möttes. = Alltså ut med näven genom rutan och körde nära, nära haha, så jävla roligt! Liten stad? Kan man säga, höhö. Men det var en jätterolig kväll - och alla helt nyktra såklart.
   
  Idag väntar ridning, tvättning, matlagning och eh, ja, sådan skit (förutom hästarna som inte är skit). Aleccis drog av sig en sko igår när vi var ute och red, så ska se hur hoven mår idag. Ser den vettig ut så ska jag försöka åka runt lite på LP och fortsätta träna på att rida på tränsbett. Pärlhästen går antingen en del galopp eller också tränar vi vidare på min sits och hoppas på att hitta bättre form för hennes kropp - eller så kombinerar vi båda delarna. Det beror lite på hur hon känns, hur mycket energi hon vill bjuda på osv. Jag gissar att hon är fortsatt otrygg på grund av alla smällarna de har börjat skjuta och då är det nog ett bättre alternativ att bara låta henne rulla på i rent motionssyfte.
   
  Imorgon väntar jobb, heldag igen 07-16 och därefter "L". Fortsatt tömkörning står på schemat! Även nyårsafton jobbar jag, men då blir det några timmar på kvällen istället för heldag. Skönt med kvällsjobb! Om jag får välja, så föredrar jag faktiskt hellre att jobba på kvällen. För då kan man ta hand om och rida sina hästapållar på förmiddagen istället.
   
  Hey beauty!


  Kommentarer
  Amanda

  Fin bild :D

  Svar: Tack :D
  vinna.blogg.se

  2013-12-29 @ 16:58:34 | URL: http://amandadudas.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.