• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Uppdatering om läget

  Vi har inte gjort våra praktiska prov än (suck, vore skönt att ha det gjort...), men däremot är kranprovet avklarat och godkänt - tack och lov! Det var ett av de konstigaste proven jag någonsin gjort, inte för att det egentligen var provet det var fel på. Men jag läste liksom igenom HELA läroboken på två dagar och frågorna (som var färdigtryckte från TYA = rikstäckande och samma för alla som ska ha kortet) var inte ens baserade på boken. Inte så himla roligt att inte känna veta vad de skrev om när man till och med har ansträngt sig och läst allt. Aja, sånt som händer. Jag blev ändå godkänd så egentligen är det inget att bry sig om.
   
  Under dagen hoppas jag faktiskt att vi "backar upp" (bra formulering?) med släp och sen har manövreringsprov på kranen och även hjullastaren. Det är dags nu! Nästa vecka är sista, och inte vill man ha något eftersläntrande då inte.
   
  Vad jag känner till så har vi två skriftliga prov kvar, ett imorgon och det sista nästa torsdag. Sen ska allt vara klart!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.