• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tunga gruppen-dag

  Mycket tjat om skolan och lastbilar nu, vet det. Men idag blir det att åka till skolan ännu tidigare än vanligt (oh praise the lord för den idén...) och sen åker vi i tre olika lastbilar (varav en får köras utan lärare, håll tummarna att det är jag som kör den! HUR KUL HADE DET INTE VARIT?! Premiärturen liksom :D). Vi ska nämligen till Jönköping och parkera oss omkring E4an någonstans och vara med (i utbildningssyfte/studiebesök) på en dag när de har kontroller på tunga fordon. Jag tänkte faktiskt ta med mig kameran, men får se om det är okej att ta bilder.
   
  Även om jag hoppas slippa dem ser jag ändå fram emot att få se hur det fungerar i kontroller för tunga fordon. (Personbilskontroller och att bli stoppad har man ju varit med om några gånger, så där har jag stenkoll!) Och även om vi börjar tidigare så ska jag inte klaga, för vi kommer få sluta tidigt på eftermiddagen. (Woho! Då hinner jag nog ta ut Pärlahästen på en tur innan det blir mörkt.)
   
  Jag ser fram emot en intressant dag!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.