• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tuff dag

  Det känns som att det kommer bli en tuff dag idag. För det första vet jag inte ens om jag lyckas ta mig hela vägen till skolan... Min bil står fortfarande och är halvtäppt då min to-do-list inte kommer överens med dygnets alla timmar. Jag har helt enkelt inte hunnit ta tag i det än. Prioritering, prioritering, prioritering... Och idag så behöver sambon använda bilen (har haft hans bil i veckan). Så då får jag helt enkelt prova och se om det går att köra väldigt lugnt och på låga varv ut och se om han får fram tillräckligt mycket bensin för att rulla. Spännande!
   
  Förutom det så väntar ju skoldagen. Sista riktiga, japp. Uppkörning med släp och snökedjor är två av dagens punkter. På lunchen ska vi försöka hinna kolla efter någon present till gubbarna som har lyckats stå ut med oss under dessa månader. Bara det är ju en bedrift att fira. Vilken gäng vi har varit! Shit, vi har haft våra stunder om man säger så...
   
  Lyckas jag komma hem efteråt så blir det att fortsätta åka utåt och rida sen. Det är ju tanken i alla fall. Får se om bilen håller med. (:
   
  Älskling :'/ Jag vill inte att det ska vara över snart. Knappt två år har vi hållit ihop <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.