• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trött

  Idag är jag tröttare än vad jag borde vara. Men det tar på en, mer än man kan tro, att jobba när man inte är van vid det. Dagen har trots det gått rätt fort! Efteråt fick "L" fortsätta där vi var sist (med repetition) med tömkörningen. Det var ett tag sedan nu då det har blivit mer fokus på ridningen ett tag. Men nu så är vi på rull igen! :)
   
  Mina hästar är uppe i varv just nu. Det smäller regelbundet - dock inte så jätteofta, men ändå regelbundet - och den ena av dem är skotträdd och den andra är nervvrak, så det blir ingen bra kombination. Men de håller sig innanför staketet, de äter och dricker och kommer ner frivilligt till stallet när det bjuds på godare mat. Så inte klagar jag. Däremot kommer nu perioden som inte är lika rolig framför allt inte för Pärla som ju reagerar väldigt starkt på raketer och smällar överlag. Hon är lika lugn och snäll som vanligt, men det infinner sig en liten uppmärksamhet på just smällar och sådant som hon egentligen inte behöver gå och "oroa" sig över/leta efter. Men så har det alltid varit den här tiden, och så kommer det alltid att vara den här tiden på året.
   
  Jag hoppas att morgondagen kan bjuda till lite och låta det vare uppehåll för jag vill rida på LP igen. Det är ingen bra idé om vädergudarna sätter sig på tvären. Gör de det, så blir det att skjuta upp den planeringen och hålla sig på vägarna. Inget nytt på den fronten heller, med andra ord.
   
  Nästa gång jag jobbar i hemtjänsten är på måndag. Än så länge ha jag hela tre dagar den veckan, och det känns toppen! Hoppas det blir fler och oftare framöver, men jag tackar och tar emot allt som erbjuds.
   
  Gulleplutt :')


  Kommentarer
  Amanda

  Fint ekipage :)

  2013-12-28 @ 17:19:32 | URL: http://amandadudas.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.