• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trettioårig erfarenhet

  Pärla med sina 23 år och Felicia med sina 7 år tog tillsammans en runda ikväll. Nästan helt själva :) Jag sprang med utan häst (och det var jobbigt! Sprang före Pärla uppför hela dahlsedabacken, och hon galopperade - japp, jag dog en stund efter det, haha, och det var bara i början!). Ibland skickade jag iväg dem på egen hand (när jag skulle filma eller inte orkade springa med, hähä) och sen när de var utom synhåll så ropade jag att de fick vänta. Det tog en stund innan jag hann ifatt så pass att jag såg dem, men då stod de blickstilla vid en lyktstolpe och väntade. Pärla är verkligen värd sin vikt i guld. Barnhäst<3 Sen kunde de trava/galoppera iväg igen. Det märktes att det "gav mer" när jag kunde vara med mer med fokus på dem istället för när jag åker på Aleccis samtidigt. Vi var ute i en timme. (Hejhej träningsvärk!)
   
  Pärla fick ha pannlampan på sig. Så sött!
   
   


  Kommentarer
  Emma

  Svårt att säga vem som ser nöjdast ut, härlig bild!!

  Svar: Märks det att jag går igenom typ alla kommentarer nu på en gång, ähähä? Japp, kind of like it too :):):):):)
  vinna.blogg.se

  2013-12-03 @ 22:48:44 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.