• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tre veckor kvar

  Shit, det är bara tre veckor kvar nu! Utbildningen börjar helt klart gå mot sitt slut - och sen vrålar vi; "fööör vi har tagit stuudeeenteeeeen!" - eller inte, haha. Det är inte bara tre veckor kvar tills slutet av utbildningen, utan även tre veckor kvar till jul! #hejvaddetgår
   
  Efter skoldagen styr jag bilen mot L och därefter åker jag ut till mina hästar. Aleccis går in på vilan från och med idag så hon kommer stå helt och hållet. Även Pärla kommer vila idag. Så det blir bara att göra sysslorna. Lite lagom slött så här en måndag.
   
   
   Vissa bilder kan man repetera hur många gånger som helst. Ilovemyhorse.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.