• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tji fick jag...

  Nej, nej, nej. Inte blev fredagen som jag hoppats - långt ifrån! Jag vaknade med magsjuka och från 03.45 och fram hade jag knappt kontroll på kroppen - vidrigt! Jag HATAR magsjukan. Jag var väldigt ledsen hela dagen, och ja, en av anledningarna var att jag missade avslutningen :( Jag är fortfarande väldigt ledsen över det faktiskt. Det känns skittråkigt att ha missat det! Inte bara avslutningen missade jag, utan det blev till att skjuta upp hästjobbet till imorgon och mina egna fick vila. Jag fick skjuts ut och skulle göra det viktigaste på kvällen (mat och vatten) vilket brukar ta ca en kvart när jag är frisk. Det tog hundra år igår och jag hann bryta ihop tre gånger under tiden.
   
  I övrigt var det bara säng- eller soffläge under de timmarna jag var vaken och vid halv åtta var det bara att gå och lägga sig igen... Hemsk, hemsk dag! Den värsta i mitt liv den senaste tiden. Sen kommer ju dessa "sekundära åkommor" eller hur man ska förklara, typ huvudvärk pga vätskebrist och kroppen är heeeelt slut pga att den är tom och det inte finns någon som helst näring att ta av. Vaknade och drack några gånger, annars vaknade vi - både jag och gubben - vid 06-06.30-tiden och satte oss och kollade på film. Sov vidare sedan.
   
  Har mått mycket bättre idag, men har inte haft någon jättematlust. Hängde dock med ut på stan en sväng bara för att få luft och tänka på annat. Det var jobbigt, men det gick. Fick därefter min första ärliga hunger där jag fick i mig två mackor och en kopp te - så jävla gott var det! Hade typ inte ätit något på 1,5 dygn, så kroppen sa ja tack. Åkte sen ut till hästarna och tänkte försöka åka lite på en av dem för att få luft osv.
   
  Pärla är ju alltid min förstaprioritering, men idag såg det annorlunda ut. Jag valde istället att ta Aleccis av två anledningar; hon går av sig självt (lättare att åka på) och hon ser bättre i mörkret. Tyvärr hade hon dragit av sig en framsko, men då det är så mjukt på grusvägarna nu så struntade jag faktiskt i det och lät henne gå ändå. Det var skönt, men väldigt, väldigt jobbigt!
   
  Sitter just nu för första gången på länge vid datorn (har inte orkat), och känner stor sorg över avslutningen som sagt, men även över att hästarna vilat två respektive tre dagar. FANTAMAGSJUKAN!!!!!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.