• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tio filmfakta

  Jag ogillar filmer som är overkliga; gillar därför inte fantasy, äventyr eller science fiction (finns undantag, typ Harry Potter och Pirates of the Caribbean om de ingår i någon av de kategorierna).
   
  Jag ogillar filmer över lag, ser hellre på serier där man då kan välja att se ett eller många avsnitt beroende på vad man känner för.
   
  Mina krav om någon ska välja film (och jag inte kommer undan) är följande; de får inte innehålla naket, sexscener, pang-pang, vara sorgliga, otäcka eller dylikt. Med andra ord finns det inte många filmer kvar att välja på - bara barnfilmer och vissa fjortisfilmer.
   
  Desto ytligare desto bättre - orka filmer där man måste tänka! Nej, man ska kunna gå ut i köket och hämta något utan att missa något viktigt.
   
  Jag vill se flera häst-/djurfilmer, men "vågar" inte för att de säkert är sorgliga. Hatar sorgliga filmer! Så jag har bara sett ytterst få hästfilmer.
   
  En film jag älskar, trots att den är väldigt sorglig och rätt "djup" (vilket jag som bekant inte brukar gilla) är "Sjätte sinnet". Finns ingen film som den!
   
  Jag tycker att alla filmer är för långa. 1,5 timme är 1,5 timme av mitt liv som jag aldrig mer får tillbaka. Filmer som dessutom är längre än 1,5 timme är PEST OCH PINA. Klarar verkligen inte av sådan skit!
   
  Fler filmer jag mot förmodan faktiskt gillar, trots att det kan finnas inslag av skräpscener/annan skit som nämndes i punkt ett; Gone in sixty seconds, Fast and Furious-filmerna, Batman, (kommer inte på fler) samt diverse komedier och fjortisfilmer.
   
  Bio är inte direkt min grej. Betala för att sitta i ett mörkt rum med andra nötter som skrattar och kommenterar, prasslar och är i vägen, dessutom brukar det alltid vara för högt ljud. Nej, tack!
   
  Jag klarar inte av kass textning på filmer (eller serier för den delen). Typ när det är google translate så det bara smäller om det; exempel ur filmen 2012: "honey" - honung och "right" - höger. Jo men tjääna, ska ju sääkert vara den betydelsen ordet har just där och då. Klarar seriöst inte av det. Detsamma gäller mycket felstavat och särskrivningar. Då vänder jag mig om och slocknar omedelbums. (Vilket jag iofs nästan alltid gör så fort vi ska kolla på film.)
   
  Favoritfilmen, trots att den egentligen inte alls är vad jag gillar i filmväg.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.