• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Te

  Jag har egentligen aldrig varit särskilt förtjust i te - förrän nu! Nu duger det helt plötsligt. Generellt är det nog det varma jag har svårt för. Ska en vätska vara varm, så ska den vara något mer trögflytande (som hemmagjord chokladmjölk; "hemmamjölk", cacao och socker. Ingen oboy så långt ögat kan nå.)
   
  När jag ändå är inne på varma vätskor. Något som är vidrigt är kaffe - och det är lite samma där, förutom att det smakar illa är det också alldeles för pissigt i konsistensen (jaja, inte för att någon vill dricka trögflytande kaffe, men ändå!). Jag kommer nog aldrig "växa upp" och börja dricka kaffe. Nej, det finns ingen anledning. Dessutom när de brukar säga; "men man måste ju vänja sig först!" - jaha, en inkörsperiod, till något som är äckligt och som man kan bli beroede av - alltså, nej igen. Jag är inte särskilt intresserad.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.