• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tappsko

  Slog på min första tappsko idag (den jag fick träna på när hovis stod bredvid, som hon dessutom precis innan drag av själv räknas inte). Nej, nej. Här var det på riktigt allt ihop!
   
  Aleccis traskade på tre skor igår som jag nämnde och jag hittade inte skon. Men jag hade en gammal tappsko som är helt ny. Inte ett slitmärke på den och den är helt rak och fin, i rätt storlek som jag slog dit istället. De gamla sömhålen fann jag inte, utan fick göra egna. Jag minns vad hovis sa så jag var noga med att inte komma innanför lamellranden osv. Dessutom hade jag en äcklig gammal snösula som jag passade på att slå dit så hon är redo för den eventuella snön (HAHA vilket skämt, jao :( blää).
   
  Inte asvackert och det blev inte riktigt så bra som jag tänkte, haha. Lite för mycket sko på utsidan och för lite på insidan men annars så? Hästen stod så snällt hela tiden och då jag red precis efteråt fanns det inga tendenser på att den är fel med tanke på hovens innehåll iaf. Känns ändå bra att det går att rida henne nu tills det är dags för nästa skoning (så länge skon sitter kvar vill säga).
   

  Red Pärla först. Eftersom hon har fått tre oplanerade vilodagar (hatardetjättemycket) så tog vi det lite smålugnt. Fokus på min sits och hennes form - vilka går hand i hand. Det går bättre i början för då orkar jag mer. Ändå full godkänt! 55 min i byn och skogen.
   
  Aleccis gick efteråt. Skänkelvikningar och volter på LP, skogen dit och hem på grusvägen. Hon hänger sig verkligen på bettet, men vi jobbar på det! 55 min där också.
   
  Nu ska jag äntligen åka till "L" - det har blivit uppskjutet pga att jag inte har mått bra men idag är jag helt och hållet återställd så därför rullar det på som vanligt igen - skönt!


  Kommentarer
  Melissa

  Älskar verkligen din blogg! :D

  2013-12-22 @ 21:33:20 | URL: http://mbudaks.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.