• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Täckesbyte

  Rev fram ett varsitt nytt vintertäcke till damerna. Båda är köpa i Ullared, men det säger ju inget direkt då de i sin tur är inköpta från olika ställen sedan tidigare. Tidigare har nog mitt favorithästtäckesmärke (new word in my dictionary) varit "OneHorse". Jag köper ju bara täcken från Ullared och då kan det bli lite vad som helst. Gemensamt är dock att det allt som oftast är vettig kvalité på grejerna trots priserna (3-400 kr/täcke). Men sist jag var där fann jag ett täcke jag gillade lite extra. Lite dyrare har jag för mig (typ 500? haha), men en fullträff i mitt täckeshjärta! Det är svart, med reflexsöm i kantbanden, varseltyg längst ner och så en tjock reflexrand på det. Smidigt, kan tyckas, men var inte bara därför jag tyckte det verkade bra. Det verkar dessutom sitta toppen och kändes slitstarkt. Aleccis har storlek 145 i täcken, men det är bara för att bogen ska få plats för annars räcker det gott och väl med 135 för ryggens skull. Så 145-täckena brukar bli för långa när de lagt sig till rätta, men detta var lite kortare så det verkar passa perfekt! Får se om det verkar sitta lika bra i eftermiddag när det har varit på ett dygn.
   
  Försökte googla fram ett täcke för att slänga upp som bild, men det var misslyckat. Hittade inte en enda bild! Så får väl bli min asdåliga mobilbild från ett mörkt stall på en mörk häst med ett mörkt täcke. Bra där!
   
   
  Jag ångrar lite att jag inte köpte ett till Pärla med, men jag har ett svagt minne av att det nog bara var några få kvar och att det inte fanns i Pärlas storlek. Synd, för det verkade toppen! Hon fick istället ha på sig ett som kändes lite klenare i tyget, men å andra sidan har jag ett exakt likadant i "reserv" och ytterligare några sedan tidigare. Så hon klarar sig.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.