• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sweet dreams

  Om jag fick drömma; då hade jag velat ha det såhär de kommande åren.
   
  Pärla skulle jag vilja ha en heltidsmedryttare på. Som red och hade henne som sin egen. Eftersom detta är ett rent "dröm-inlägg" så hade jag även betäckt Pärla, med en långbent, smäcker hoppfjord. Detta hade betytt en ledig hästtid som jag hade lagt på ponnyn jag har delat med mig av på bild tidigare. Jag hade ridit in och utbildat denna ponny mot kommande ungponny-SM, och därefter sålt när alla inblandade känt sig nöjda (dvs om ett par år?). Sedan hade jag velat köpa mig en yngre förmåga (storhäst) att ha bredvid Aleccis.
   
  Drömma är gratis :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.