• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stressad dag

  Den här dagen kan man verkligen kalla stressad. Jag börjar med att jobba 07-16 (vilket kommer kännas jättelänge nu när jag inte är van vid att gå hela dagspass), och därefter ska jag skynda mig att äta och byta om för att vara hos "L" en timme senare, sedan väntar julfirande med familjen på kvällen. Hur jag för det första ens ska hinna i tid till vårt julfirande, det vetifan. Som om inte det är nog ska jag dessutom även trycka in en snabbvisit hos mina hästar så de får mat, vatten och jag kollar till dem. Ida rider Pärla idag, men Aleccis blir så illa tvungen att vila.
   
  Så det är fullt upp, från morgon till kväll!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.