• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Staffan

  13 december 1996 - 22 november 2006
   

  Tack vare denna fantastiska hund har jag väldigt, väldigt svårt för ouppfostrade hundar. Vår familjs första hund, ingen direkt tidigare erfarenhet och inget larv. Raka puckar, svart eller vitt - rätt eller fel. Han gjorde allt man bad honom om, och gjorde inte det vi bad honom att låta bli (ex skälla). Så mycket gav han oss. Ingen människa har fått hela vår familj att sörja så djupt och mycket som Staffan fick oss att göra. Ena dagen levande, andra dagen påkörd och borta. Det var tufft att tackla. Men idag minns vi den bästa, trevligaste hunden som någonsin existerat. Och jag lovar, blir det en framtida hund kommer kraven vara skyhöga. För en hund är inte tillfreds förrän den är uppfostrad, men givetvis på ett glatt och genomkärleksfullt sätt. Saknaden är fortfarande stor!
  R.I.P Staffan, 13 december var det din dag.


  Kommentarer
  Anonym

  Finns det någon möjlighet att man kan få se ditt stall och dina förvaringsutrymmen och sådär =) Sånt som alltid är skoj =)

  Svar: Fotade idag, så det kommer upp under kvällen.
  vinna.blogg.se

  2013-12-26 @ 21:35:10


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.