• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Seriös vs oseriös

  Ibland är man bara på allra, allra högsta toppen på livet. Det är fin utsikt, men det finns risk för kyliga vindar, jao. Igår stod jag där och spejade ut över världen. Visserligen i en lastbilshytt och fortfarande i Jönköpings län, men ändå! Igår var vi som sagt i Krängsberg och hade "studiebesök" hos polisen och fick se lite hur de jobbar med tunga fordon. Vi åkte i tre lastbilar, med två lärare. Två av lastbilarna har digital färdskrivare och kräver kort (=som vi inte har än, de är på tillverkning) så i dem åkte lärarna med i (skolan har dispens, så vid övningskörning får de köra utan kort), men den sista lastbilen har gammal hederlig analog färdskrivare där man helt enkelt fyller i ett blad och så fyller färdskrivaren i allt eftersom. Den kunde alltså några åka i utan lärare eftersom vi numera har våra lastbilskörkort.
   
  Alla ville ju givetvis köra den sistnämnda för att få åka själva - vi också! Men några andra hann före, så på ditvägen åkte vi en av de andra och övningskörde med släp istället. Men på hemvägen sen så paxade (hahaha!) vi den illa kvickt och så tog vi premiärturen helt själva! KÄNSLAN :')
   
  Såhär ser det alltså ut med lärare närvarande:
   
   
  ... och utan:
   
   
  Skoja! Men man känner sig verkligen som ett barn på julafton. Snart släpper nog "WOHOOOOO:et", men tills dess så gör vi värsta grejen av det, såklart. Att det här kan man vänja sig vid!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.