• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sammanfattning av tävlingarna kommer på tisdag

  Äntligen är jag klar med ett riktigt långt inlägg med en summering av samtliga tävlingar för hela året. Från 50 cm i Sävsjö i april, till sista 110-starten på KM:et i november. Allt däremellan, och alla filmer jag har från alla starter som, ja är filmade. Bjuder även på en som jag inte tidigare lagt upp då den rundan var så hemsk.
   
  Detta inlägg är alltså helt sjukt långt och innehåller mycket filmer och bilder - och det har tagit äckligt lång tid att få ihop. Men nu är det klart, och målet var att få det klart innan året är slut som en rolig grej. Jag har lagt det som tidsinställt på kvällen på nyårsafton.
   
  Det gick upp, sen gick det ner, sen gick det upp lite mer. Sen gick det ner, och sen gick det ner lite mer för att slutligen gå försiktigt upp igen. Ungefär så kan man nog sammanfatta året utan detaljer.
   
  Jag älskar att läsa om tävlingar, se andra ekipages resultat och utvecklig. Det är så motiverande! Läs det gärna, och har ni skrivit något liknande vill jag gärna läsa, så släng iväg en länk! :)
   

  Jag är så taggad på 2014 och jag är verkligen såå nyfiken på vart det kommer leda oss. Står vi kvar, halkar vi ner - eller fortsätter vi åt rätt håll? Spännande! Målet är satt; 2014 startar vi 120, om det känns realistiskt när det är dags är en tidsfråga.


  Kommentarer
  malin

  Det är så roligt att se framstegen när man gör årets sammanfattningar :)

  Svar: Ja, verkligen! Ibland blir man lite hemmablind och måste påminnas om vart man faktiskt började resan :)
  vinna.blogg.se

  2013-12-31 @ 09:35:16 | URL: http://malinwester.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.