• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Redo!

  Sådär, redo för dagens prov hoppas jag. Har läst i boken och även om jag har svårt för att koncentrera mig så har det nog gått in. Provet är inte förrän i eftermiddag idag. Under förmiddagen ska jag försöka se till att få andra (praktiska) prov avklarade så det blir gjort någon gång (detskeeeenarinte...).
   
  Eftermiddagen består av att rida Pärla, skritta Aleccis, handla och jag ska försöka hinna byta bränslefiltret på min bil också. Vill inte köra Emils vinterbil, haha. Den är på tok för tantig för mig. Jag saknar min fyrkantiga älskling!
   
  Som vanligt ingen rast och ingen vila - bara fullt ös! Så länge tummen inte fastnar så ska det nog gå att hinna med allt, men det beror på tillfälligheterna osv.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.