• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Prioriteringsfråga

  Hade verkligen fullt upp hela dagen igår. Efter skolan läste jag några sidor medan gubben gjorde maten, åt, bytte om och åkte till "L" för att rida. Det tar sig! Därefter åkte jag till mina, men eftersom jag skulle vara i Nässjö kl 21 (och klockan var 19) så var jag tvungen att omprioritera och helt enkelt sätta läroboken framför en stressad ridtur. Vi har nämligen prov idag och jag kände verkligen att det behövdes en repetition då genomgångarna har varit sådär. Därför blev det ingen ridning av mina, men däremot några sidor till i boken. Styrde bilen mot Nässjö runt halv nio och både hittade och kom i tid (den ni!). Hämtade typ världens bästa och roligaste vän och sen hamnade vi på McDonalds när vi kom hem igen. Satt där en timme och snackade skit och hade allmänt trevligt och jätteroligt! Sedan hem till lägenheten och läsa lite till. Dagen gick väldigt fort igår!
   
  Så nu är jag tankad på information inför provet och måtte något ha fastnat iaf! Men vi börjar väl med att frysa genom att kana runt på körgården. Provet blir inte förrän efter lunch och jag ser fram emot det, för när man är klar brukar man få gå = skyndar som fan när jag skriver för att få gå så tidigt som möjligt, hähähäh.
   
  Jag antar att Felicia rider Pärla idag, då det är tisdag. Annars gör jag det själv, men tror snarare att det blir en promenad/jogg-/springtur för min del istället. Hualigen!
   

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.