• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pay & jump?

  Jag vill starta en P&J sen/snart, med Aleccis. Det verkar dåligt med det, eller om det helt enkelt inte är planerat några än, utan att det dyker upp senare? Jag tänkte att då hinner man ju starta någon 90 och 1m, och i bästa fall kan man vara med på februaritävlingarna (14-15-16/2) som går i 110, och på hemmaplan. Om allt känns bra osv, osv.
   
  Men innan jag vet om det är någon bra idé att sikta mot februaritävlingarna så hade det inte skadat med någon P&J. Det känns inte som något vettigt koncept att skynda in i 110-klasser (dessutom regionala) innan jag får en chans att känna på hästen i samanhangen först. Hon behöver ju lite starter regelbundet innan hon kommer ner på jorden, så att säga.
   
  Annars har jag inte siktat in mig på något direkt, utöver den tävlingen. Det brukar inte dra igång "på riktigt" förrän omkring april i vanliga fall för min del. Upplägget för resten av året är långt ifrån spikat eller ens bestämt. Jag avvaktar med planer osv tills jag känner hur hon känns och tills det börjar närma sig. Men att starta 120 har jag räknat med under utomhussäsongen sedan.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.