• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlis is on her way back

  Det tar sig! Mer och mer för varje dag är hon på rätt väg. Dagens pass var verkligen givande! Jag hittade bra ridning och det gav bättre och bättre resultat för varje kilometer av dagens tur. Jag önskar fortfarande mer tryck och bjudning, men galopperna var toppen (framför allt i slutet, då var de nästan jämnbra, vänster är alltid bra). Hon går gärna lite väl djupt i galoppen till och från, men det är en direkt konsekvens av för dålig bjudning och styrka i bakkärran.
   
  Nej men det känns riktigt bra att dessa dagar med fokus har givit så rent resultat. Det har verkligen blivit skillnad! 50 min, red i byn, tråkigt väder som fan, duggregnade konstant men hellre det än ösregn.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.