• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nya bilen

  Här har vi honom! Min nya gamla bil. Det är en Volvo 945 från 1994 vilket innebär att det är den nyaste bil jag har ägt hittills. Motorn är exakt samma som i min förra, en B230F. Det är en fd automatare men som de har gjort om till manuell med vanlig 5-växlad M47-låda. Inget speciellt så långt. Men han ser ändå skaplig ut. Vita blinkers runt om, turbogrill - och takvinge med bromsljus! Frågan blir dock hur länge den får sitta kvar då folk brukar knäcka dem och stjäla dem...
   
  Det tråkiga rent utseendemässigt är att de har rostlagat framskärmarna, och därefter sprayat dem svarta. Inte så vackert... Får se om jag försöker lacka dem själv, eller om jag letar gröna skärmar framöver. Han är även full med klarlacksläpp vilket inte heller ser så roligt ut, men det är inte så lätt att göra något åt den delen.
   
  Han kommer dessutom se fräschare ut när jag byter till mina vinterdäck då det sitter på aluminiumfälgar. Bilar med plåtisar ser alltid väldigt tråkiga ut.
   
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.