• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny blogg? Filmer! (Hiss & diss)

  Filmer - HISS!
   
  Det jag tycker är allra roligast när jag klickar mig in på en ny blogg är alltid att kolla på filmer - om det finns. Därför är det så tråkigt när det inte finns. Jag letar ständigt inspiration och motivation och det är två av många saker man kan få genom att kolla på andra ekipage. Man kan ta med sig så oerhört mycket! Få nya synvinklar, komma på nya teorier och förhoppningsvis se samband. Dessutom får man även se fantastiska hästar - i alla möjliga olika former och storlekar!
   
  Senast igår hamnade jag på en ny blogg och kollade på några filmer. Det var en vacker, mörk kallblodsvalack och en tjej något yngre än mig som tävlar i hoppning. De behövde lite mer fart och körde på, på sitt eget vis, som fungerar för dem. Hästen hoppade fantastiskt och det var riktigt härligt att se! Jag älskar alla kallblodsägare som trotsar "sporthäst-tänket" och går ut och kör sitt eget race. Länge leve filmer!
   
   
   
  Gegga - DISS!
   
  Det behövs igen mer ingående förklaring. Är det vinter så föredrar jag ljus, fluffig, relativt mjuk snö, istället för några plusgrader, regn och gegga! Seså, kom igen nu då! Hit med lappmöglet innan hästarna fastnar i eländet som kväver hage och gång just nu. Och nej, jag tänker inte ens bjuda geggan på en bild. Alla vet vi hur det ser ut, och vad jag känner till är det ingen (djurägare) som gillar det. Vinter = minusgrader och snö!


  Kommentarer
  Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

  Håller helt med om filmerna. alltid kul!

  Svar: Verkligen! Det gör ju hela "upplevelsen" och man får mer än bara ett platt ansikte på ekipaget :)
  vinna.blogg.se

  2013-12-06 @ 12:07:47 | URL: http://stockholmsjenna.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.