• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu har det anlänt!

  Igår fick jag bettet och jag vill bara ta ut min glada bruna häst och rida med det nu, nu, nu!! Tänk om det kunde passa henne/oss perfekt och så kunde jag strunta i pelhamet..! Det vore ju något. Men det tar ytterligare några veckor innan jag vet.
   
   
  Just nu är det inte särskilt mycket utrustning jag känner att jag bara måååste ha. Nepp, är hyfsat nöjd ändå. Eller alltså, en utprovad sadel hade jag inte tackat nej till (även om den jag har nu sitter över förväntan vad jag trodde när jag köpte den).
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.