• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Motionerat bloggen

  Sådär, nu är han laddad! Jag fick lite bloggsug och motivation ikväll och laddade upp bloggen lite inför morgondagen. Det är så sjukt detta med att dokumentera. Ibland är det kul, ibland blir det krystat, ibland har man massor med idéer men de försvinner så fort man öppnar datorn, ibland "går det av bara farten"-vardagsskit, och ibland bara springer fingrarna maraton. Men jag är fortfarande en spara vad gäller saker, papper, kort, händelse osv, osv. Så jag tror stenhårt på att dokumentera. Det är roligt att se tillbaka på efter många år!
   
  Nu ska jag äntligen krypa ner för att imorgon kunna vakna igen. Finns det något bättre än sömn? Jag har alltid underskattat sömnen och "äsch-at" åt folk som sägs sig (haha fult formulerat!) älska att sova. Men nu är jag med i samma klubb. Soova<3 Inga problem, inget dyrt, inget svårt, inget jobbigt, inget annat än positivt.
   
  Fann denna precis. HUR GRYM?! Att ett sånt set skulle man ha  :]
  "Veeeem bor i en ananas djupt i det blå?"
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.