• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lugn helg på ingång?

  Då var det veckans sista officiella vardag igen, men för min del helgens första dag. Den inleds med jobbhästen och (skjuter det till lördagen istället pga vädret) direkt efteråt drar jag till mina fantastiska djur. Eventuellt (beroende på hur snön behagar ligga kvar eller inte) åker jag och köper broddar innan jag åker ut, annars skjuter jag upp det lite till. Pärla rids, Aleccis rids inte. Det är så långt det finns planer för dagen.
   
  Detta är första helgen på ett tag där jag inte är bokad på (hemtjänst-)jobb i helgen. Tråkigt, måste jag säga. Men en liten, liten del av mig känner en känsla av hopp för att vila upp sig. Jag har varit lite för trött lite för länge nu och hoppas det hjälper med lite "avlastning" såhär. Men min andra sida vill istället boka in andra saker, som jag tidigare inte har hunnit med för att jag just har jobbat.
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.