• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Last week!

  Ingen har väl missat att vi nu går in på finalveckan i skolan. Absolut allra sista rycket, därefter; KLART!
   
  Efter skolan väntar jobbhästen och därefter tänkte jag rida Pärla och skritta Aleccis. För att det ska gå ihop sig utan att klockan ska bli innan 22 innan jag är klar så tar jag helt enkelt med Aleccis som handhäst och så blir det en lugn dag för Pärlis som då bara blir skrittad. Första uppsuttna skritten med Aleccis blir under morgondagen.
   
  Eftersom vi har prov imorgon vill jag i alla fall hinna titta något i boken innan jag lägger mig, men jag har ändå planerat att gå upp ett par timmar tidigare för att läsa innan skolan. Hur ska jag annars få ihop det? Det blir till att fuska med sömnen igen, men det verkar vara den enda tid jag kan stjäla.
   
  Åh, vad jag längtar till den kommande utomhussäsongen!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.